menuicon
Sluit dit venster
COVID-19 MEDEDELING

Beste klanten, beste bezoekers,
De toeristische sector, waaronder de verhuur van vakantiehuizen werd eveneens zwaar getroffen door de sanitaire crisis. Tijdens de door de regering opgelegde sluitingsperiode maken wij van de gelegenheid gebruik om alle specifieke voorbereidingen te treffen om de heropstart optimaal te laten verlopen volgens de gezondheidsrichtlijnen in voege.

BOEKINGSAANVRAGEN

Wij verwachten er ons aan dat de bezetting van onze 3 vakantiehuizen in de loop van volgende weken nog meerdere wijzigingen zal ondergaan. Dit door het feit dat, afhankelijk van de reglementering van elk europees land afzonderlijk, de buitenlandse grenzen wèl of niet gesloten blijven tijdens de eerstkomende vakantieperiodes. Indien u interesse wegdraagt voor het inhuren van één van onze vakantiewoningen hetwelk op dit ogenblik niet vrij is in de kalender van onze website (www.ardenneslodges.be), raden wij u aan deze regelmatig te consulteren en/of contact op te nemen met Arnaud Dugardin via volgend mailadres : a@dimmod.be
Op dit ogenblik worden onze agenda’s dagelijks updated ingevolge wijzigingen ivm de Corona-virus periode.

HYGIENISCHE MAATREGELEN

Samen met ‘Nettoyage Evrard’, het schoonmaakbedrijf waarmee we reeds jarenlang samenwerken, hebben wij een zéér strict beheersplan uitgewerkt, met uiterst strenge richtlijnen voor de voorbereiding van onze vakantiehuizen teneinde ons klienteel een zorgeloos en geslaagd verblijf te garanderen.
Na elk verblijf zullen volgende ruimtes met specifieke ontsmettingsprodukten worden behandeld :
– slaapkamers
– badkamers en toiletten
– keuken en uitrusting
– Wellness area: sauna, zwembad, hammam en speelkamer.

HEROPENING

Tot ons spijt is op dit ogenblik de heropstartdatum nog niet bekendgemaakt door de regering. Wij hopen stellig dat dit juni wordt.
Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen voor al uw vragen mbt onze verhuur.
Inmiddels kijken wij ernaar uit om uw weldra weer in onze vakantiehuizen te mogen verwennen.

Tot snel,
Het Ardennes Lodges Team,

Icon-ForestHill-Green Created with Sketch.

Forest Hills

Icon-SevenHills-Red Created with Sketch.

Seven Hills

icon-ValleyLodges-Blue Created with Sketch.

Valley Lodge

Mountain Lodge